18 Eylül 2010 Cumartesi

UQUS Sunuş


"UQ", "Bilinç" demektir; "UQLAK", "kulak" olmuştur, bilinçlenmeye yardım eden değerinde olarak.


"US", "En yüce", demek ki, "UQUS", 

"EN YÜCE BİLİNÇ" anlamını verir.


Bizim için bir tek yüce bilinç vardır. O da Türklük bilincidir.


2010 Temmuz ayı ile birlikte sosyal paylaşım örüt bağı olan Facebook üzerinden yayım hayatımıza başladık. Yaklaşık bu üç aylık süre içerisinde 2.100 kişilik bir aile olduk. Böyle bir oluşuma giderken ki düşüncemiz insanlara herhangi bir fikri dikte etmek değildi. Amacımız yalanlarla dolu Batı endeksli dayatma Türk tarihini bir kenara bırakıp; bu toprakların evlatları olan, damarlarında asil Türk kanı taşıyan bilim adamlarımızın, uzmanlarımızın, araştırmacılarımızın ve yazarlarımızın yapmış oldukları çalışmaları tüm açıklığı ile ortaya koymak; asıl Türk tarihine ilgi duyan, bu alanda kendi çapında araştırmalar yapan kişileri bir araya getirmek; edinmiş olduğumuz bilgi ve belgeleri paylaşmak ve bunları olabildiğince çok sayıda kişi ulaştırmaktır.

Bu çalışma içerisinde siz değerli arkadaşlarımızın da bizleri yalnız bırakmayacağını umut ediyoruz.

UQUS Yönetimi, herhangi bir siyasi partiyi veya örğütü, herhangi bir dini cemaati veya sivil toplum kuruluşunu resmi ve gayri resmi olarak desteklemediği gibi bunlar tarafından da desteklenmemektedir ve parasal bir yardım almamaktadır.

UQUS Yönetimi, üyelerinden ve sayfalarının takipçisi olan kişilerden bağış adı altında herhangi bir parasal destek talebinde bulunmamaktadır.

UQUS Yönetimi olarak sayfalarımızda yapmış olduğumuz paylaşımlar çalışmanın sahibine ait kaynaklarıyla birlikte yayımlanmaktadır. Sayfalarımızdan yapacağınız paylaşımlardan ötürü sorumluluk paylaşımı yapan kişiye aittir; UQUS Yönetimi herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Esenlikler dileriz.
UQUS Öbek Yönetimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder